Nieuw directieteam zuiver

Zuiver_persbericht

Interieurbedrijf Zuiver BV, de onderneming achter de interieurmerken Zuiver en Dutchbone, krijgt per 1 april een nieuwe Managing Director: Pieter Hogenhout (foto). Hogenhout zit sinds 2014 als Commercieel Directeur  samen met de vier eigenaren van Zuiver in de directie. 

'Pieter heeft zich de afgelopen vijf jaar binnen de directie bewezen en bijgedragen aan het huidige succes van Zuiver BV, bovenal heeft hij het commerciële fundament van de toekomst gelegd', aldus de eigenaren.  

Oprichters Richard Halberstadt en Arjen Lubbes treden terug uit de directie om zich binnen het bedrijf te richten op productontwikkeling en business development. Oprichters Caroline van Velze en Jaap Landsaat, respectievelijk verantwoordelijk voor Brand Identity en Finance, blijven wel aan in het directieteam. 

De hierdoor vrijgekomen posities zijn reeds ingevuld door Kate Maat en Raymond van der Putten, respectievelijk Marketing & Sales Director en Supply Chain Director. Maat heeft eerder voor luxemerken als Swarovski, Montblanc en Piet Boon gewerkt. Van der Putten was onder andere werkzaam voor Küehne + Nagel en Ahold.

Inmiddels zijn er ruim 900 verkooppunten van Zuiver in meer dan 70 landen en werken er 75 werknemers vanuit het hoofdkantoor in Westzaan. Een verdere internationale groei is één van de ambities voor de toekomst, zo werd eerder dit jaar onder andere al aangekondigd dat het bedrijf concrete stappen gaat zetten op de Amerikaanse markt. Met het nieuwe directieteam verwacht Zuiver de ambities van het interieurbedrijf te kunnen realiseren, klanten optimaal te kunnen bedienen en de samenwerking met partners te kunnen versterken.                    

Lees ook
Succesvolle ondernemers in Meubel+

Succesvolle ondernemers in Meubel+

Op vrijdag 12 april verschijnt de nieuwste editie van de Meubel+. Hier zal onder andere ondernemer Hennie van der Most zijn verhaal doen. In 2018 deed zijn slaapkamermeubelenfabriek Vroomshoop Meubelen het niet meer zo best. In september kondigde Van der Most zelfs de liquidatie aan van het bedrijf. Die beslissing heeft hij al snel herzien toen hij...

herinrichting managementteam DGN

herinrichting managementteam DGN

Gertjo Janssen, directeur van DGN retail, wordt per  direct eveneens Managing Director van Euretco, een dochteronderneming van EK/servicegroup. In deze functie vertegenwoordigt hij behalve DGN ook Euretco in Nederland.  Om hem hiervoor de ruimte te geven wordt Paul van Essen, voorheen manager inkoop, benoemd tot commercieel manager DGN. Vanuit...

Nieuwe commercieel directeur fonQ

Nieuwe commercieel directeur fonQ

Michiel von Meyenfeldt is door de raad van commissarissen van fonQ benoemd tot commercieel directeur. Hij neemt hiermee de rol over van Edith Meijer, die sinds 2018 deze rol binnen fonQ op interim-basis vervulde. Von Meyenfeldt treedt per 1 maart a.s. als commercieel directeur toe tot de directie van fonQ. Hij vervulde de afgelopen jaren de rol van...