Dialoog tussen materialen en afwerkingen

24-11-2022
Dialoog tussen materialen en afwerkingen

Met zijn organische vormen en bochtige lijnen geeft de RAY ronde salontafel van Giorgetti ruimtes een aangename zachtheid.

Dialoog tussen materialen en afwerkingen

De nieuwe lage tafel, ontworpen door Roberto Lazzeroni, stelt, in lijn met het denken van de ontwerper, een product voor dat verder gaat dan het traditionele idee van wonen en een dynamisch en introduceert een aanpasbaar concept.

Verschillende materialen ontmoeten elkaar in een spel van verhoudingen en symmetrieën dat een onverwacht optisch effect creëert.

Ray wordt gekenmerkt door een centrale structuur, volledig bedekt met leer, die een cirkelvormige bovenkant ondersteunt bestaande uit een massieve rand en geverfde metalen verbindingen die, als stralen, de bovenkant verdelen in vier segmenten die kunnen worden aangepast in as, tinnen achterkant geschilderd glas of leer.

Ray krijgt dus vorm uit de dialoog tussen de verschillende beschikbare materialen en afwerkingen.

Aandacht voor details, groot vakmanschap van de meest uiteenlopende materialen en functionaliteiten komen samen in dit product ten dienste van het leven. Het centrale element breidt de functionaliteit van de salontafel uit, waardoor het perfect is voor het opslaan van glacettes, flessen, boeken, tijdschriften maar ook persoonlijke items van verschillende soorten.