Designweb: hét platform voor designliefhebbers en interieurprofessionals

Algemeen 09-04
Designweb: hét platform voor designliefhebbers en interieurprofessionals

Designweb is met zijn premium designcontent en zoekmachine ‘designfinder’ hét platform voor iedereen die van design en interieur houdt; van consument tot professional. Je vindt er dagelijks het belangrijkste nieuws, onafhankelijke reviews, productvergelijkingen, shop-tips en vooral heel veel design voor de beste online prijs. Kortom: dé plek om bij designliefhebbers en interieurprofessionals in beeld te komen!

Designweb: hét platform voor designliefhebbers en interieurprofessionals

Designfinder: de grootste design zoekmachine van Nederland en België

Designfinder is met een aanbod van meer dan 52.000 items de grootste design zoekmachine van Nederland en België. Het aanbod wordt daarnaast dagelijks uitgebreid. Wat maakt designfinder uniek ten opzichte van andere zoekmachines? Dat zijn de wishlists en prijsalerts die bezoekers kunnen aanmaken voor al hun favoriete design meubels en accessoires. Voor alle items die op een wishlist worden gezet, wordt een seintje verstuurd indien de prijs verandert. Voor items waarop een prijsalert is ingesteld, wordt een melding verstuurd indien de prijs van het item de ingestelde prijsgrens raakt. Deze functie biedt dé uitkomst voor bezoekers die een bepaald budget beschikbaar hebben; zowel consumenten die willen investeren in design als interieurprofessionals die aan interieurprojecten werken. Zo maken we het voor alle bezoekers mogelijk design investeringen te doen tegen de beste prijzen van onze partners. En niet geheel onbelangrijk: je vindt in designfinder alleen 100 procent origineel design!

Al het design op één plek

Designfinder is ook wel de Google van design. Het aanbod bestaat naast het bekende design via grote design webshops van merken als Louis Poulsen, Vitra, HAY en Ligne Roset, ook uit design van ontwerpers die in de standaard grote webshops niet vindbaar zijn. En niet te vergeten: het design van aanstormend talent heeft eveneens een plek in designfinder. In designfinder is dus echt al het design op één plek te vinden. Het resultaat? Voor liefhebbers wordt design vele malen toegankelijker en ontwerpers, merken en winkels vergroten met designfinder hun bereik, leads en omzet.

De missie van designweb

Volgens Jasper van Engelenhoven, de oprichter van designweb, is het de missie van het platform om “als autoriteit in de designwereld het investeren in hoogwaardig, duurzaam en waardevast design zo toegankelijk mogelijk te maken, en zo samen fast furniture tegen te gaan.” Door samen te werken met zoveel mogelijk betrouwbare design partners en een doelgroep bestaande uit zowel particuliere als zakelijke design- en interieurliefhebbers, is Van Engelenhoven ervan overtuigd dat designweb een wezenlijke impact kan maken. “Design items krijgen zo gemakkelijker een plek in de interieurs van onze bezoekers, en we bieden onze partners de mogelijkheid tot een groter bereik, meer bezoekers en uiteindelijk een hogere omzet. Win-win!”

designweb
[email protected]