Designkrachten gebundeld

18-05-2022
Foto’s: Werk van FieldS
Foto’s: Werk van FieldS

In het Certosa Initiative bundelen tijdens de Milan Design Week 2022 van 7 tot 12 juni op design gerichte bedrijven hun krachten in een voormalig industrieel complex.

Foto’s: Werk van FieldS
Foto’s: Werk van FieldS

Foto’s: Unieke, handgemaakte objecten van FieldS

Designkrachten gebundeld

Onder de deelnemers aan Certosa Initiative zien we naast namen als Unilin Panels en Baars &Bloemhoff FieldS, het merk van Marjan Veltkamp. FieldS toont unieke, handgemaakte objecten, allemaal van natuurlijke oorsprong, die de akoestiek verbeteren en decoratieve vreugde brengen in elk interieur: privé of zakelijk.

Designkrachten gebundeld

Samengebracht door een diep gedeelde passie voor design, maken hun complementaire trackrecords ze een natuurlijke match om de drukte naar het opkomende Certosa District te brengen. In het licht van turbulente tijden en op zo'n korte termijn, ziet het team zichzelf zweven door de pure energie van het historische moment van reanimatie en is klaar om van het Certosa Initiative the Talk of the town te maken tijdens de Milan Design Week 2022 van 7 tot 12 juni.

Het Certosa Initiative zal in totaal 10.000 m2 van een voorheen industrieel complex beslaan met een verscheidenheid aan ruimtes, variërend van binnen tot buiten, van klein en gezellig tot groots en monumentaal. Naast de grote zaal zijn er podia, patio's, daken, kelders en bunkers die je kunt overnemen en tot leven kunt brengen met je eigen project.