Design hoekregelkranen en sifons

Design hoekregelkranen en sifons

In stijlvolle sanitaire ruimtes telt elk detail van de inrichting. Daarom zijn er vele fraaie design wastafels, toiletten, kranen en bedieningspanelen beschikbaar. Als de onderkant van de wastafels in het zicht blijft, dan dragen hoekregelkranen en sifons aan de algemene indruk van de sanitaire ruimte. Daarom levert Schell een aantal hoekregelkranen en sifons met een fraai design, die qua ontwerp afgestemd zijn op wastafelkranen van de fabrikant.

Design hoekregelkranen en sifons

Al bijna 75 jaar produceert Schell de bekende ‘Schell-kraantjes’. Wereldwijd zijn er al meer dan 750 miljoen geïnstalleerd. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit zo’n 200 modellen. Ze zijn leverbaar met meervoudige aansluitingen voor apparatuur, met filters, met water- en drukregelaars, temperatuursensoren en zelfs met thermostaat om de watertemperatuur actief te kunnen regelen. Voor elke toepassing en omgeving kan de installateur een geschikt product in het uitgebreide en veelzijdige assortiment van Schell vinden.

Design hoekregelkranen en sifons

ASAG easy

De Schell-hoekregelkranen zijn gemaakt van degelijke, metalen onderdelen, die geen stoffen afgeven in het drinkwater. Ze zijn robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk en voldoen aan alle gangbare eisen voor geluid en hygiëne. Uniek is ASAG easy, de zelfdichtende aansluiting van de hoekregelkranen. Dankzij de gepatenteerde ASAG-aansluiting is de (de)montage van hoekregelkranen en apparatuur gemakkelijker en hygiënischer omdat er geen hennep of andere afdichtingsmiddelen nodig zijn.

Design-series hoekregelkranen

De Schell-hoekregelkranen zijn altijd functioneel en technisch hoogwaardig, maar een aantal modellen is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar hoge eisen gesteld worden aan comfort, design en uitstraling.

De design hoekregelkranen uit de QUAD-serie passen perfect in een stijlvolle omgeving. Die vierkante vormen en het gebruik van RVS sluiten naadloos aan op de huidige trends in de (binnenhuis)architectuur- en interieurinrichting. De design sifon is dankzij de steekaansluiting gemakkelijk te monteren en hij voldoet aan DIN 274. Ook levert Schell een bijpassende afvoerset voor de overloop.

De hoekregelkraan uit de PURIS-serie is bij uitstek geschikt voor moderne‚ minimalistische architectuur en past perfect bij de PURIS-wanduitloopkranen. De hoekregelkraan RONDO met regelfunctie past in een meer klassieke omgeving met een luxe uitstraling. De bedieningselementen zijn helemaal afgedekt door het design van de behuizing.

De sifon en de hoekregelkranen uit de EDITION-serie passen in vrijwel alle sanitaire ruimtes die klasse en stijl moeten uitstralen. De sifon heeft een steekaansluiting en de hoekregelkranen uit de EDITION-serie wonnen dankzij het mooie ontwerp de iF Design Award, de Red Dot Design Award en de Design Plus Award.