Design en Innovatie komen samen

Design en Innovatie komen samen

De Workspace Design Show, die plaatsvindt van 11 - 12 oktober 2023 in de RAI Amsterdam, brengt vakgenoten uit de Benelux samen op het gebied van werkplekinterieurs.

Design en Innovatie komen samen

Tijdens de Workspace Design Talks zijn er 13 paneldiscussies en ruim 50 toonaangevende sprekers. Gerenommeerde bureaus als UNStudio, D/DOCK, Booking.com, EDGE, MVRDV, Turner & Townsend, KAAN Architecten, CBRE Design Collective, Miro, Cushman & Wakefield en vele anderen zullen aanwezig zijn om hun inzichten te delen.

Design en Innovatie komen samen

Deelnemers kunnen volop genieten van netwerkmogelijkheden, waaronder de Workspace Design Show Networking Party op de avond van 11 oktober. De levendige sfeer van het evenement wordt aangevuld met een fantastische bar, ontworpen door Power Plant.

Design en Innovatie komen samen

Bijzondere design moodboards

Ervaar de Moodboard Contest, een spannende interactieve wedstrijd waarbij deelnemers rechtstreeks in aanraking komen met de producten van exposanten om bijzondere moodboards te maken. Deze innovatieve mogelijkheid moedigt deelnemers aan om hun creativiteit te laten zien. Tot de juryleden behoren vooraanstaande conferentiesprekers die alle inzendingen zullen beoordelen en de deelnemers de kans zullen geven om spannende prijzen te winnen.

Meer dan 75 merken uit de hele Benelux en Europa zullen de nieuwste producten presenteren die een revolutie teweegbrengen op de werkvloer.