Deli Home neemt MR InterieurDesign over

Deli Home neemt MR InterieurDesign over

Deli Home, de Nederlandse producent en distributeur van hoogwaardige houtproducten voor woningverbetering, heeft de Nederlandse fabrikant van maatwerkkasten MR InterieurDesign (Allure) uit Ter Aar overgenomen.

Deli Home neemt MR InterieurDesign over

Met deze strategische overname versterkt Deli Home naar eigen zeggen zijn concurrentiepositie in het hogere segment voor opbergoplossingen in Nederland en Belgiƫ en voegt met het assortiment van Allure een nieuwe dimensie toe aan zijn productportfolio. Daarnaast biedt de inmeet- en montageservice van Allure een verdere versterking van de dienstverlening van Deli Home.

Deli Home neemt MR InterieurDesign over

Door de synergie van vakmanschap en innovatie tussen Deli Home en Allure komt een breed scala aan op maat gemaakte schuif- en draaideuren,  kastinterieurs en meubelen beschikbaar voor klanten die voor hoogwaardige opbergproducten kiezen, aldus Deli Home. De samenwerking tussen de beide maakbedrijven gaat verder dan het puur vergroten van de marktpositie; ze delen een duidelijke visie om klanten te voorzien van unieke en hoogwaardige oplossingen.

Deli Home neemt MR InterieurDesign over

Deli Home-familie

Victor Aquina, CEO van Deli Home, verklaart: "De toetreding van Allure tot de Deli Home-familie is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie. Allure, met zijn sterke reputatie, staat bekend om zijn vakmanschap en expertise in opbergoplossingen. Deli Home krijgt via Allure toegang tot het interessante woninginrichterskanaal waar wij tot op heden beperkt actief zijn. We zijn vastbesloten om samen met Allure en zijn getalenteerde team te bouwen aan een toonaangevende Europese specialist in opbergoplossingen en zo aan de digitale timmerfabriek van Europa."

De algemeen directeur van Allure, Sam Braan, voegt daaraan toe: "Bij Allure hebben we altijd gestreefd naar innovatie en uitmuntende klanttevredenheid. Dat heeft geresulteerd in een sterke groei. De samenwerking met Deli Home biedt ons de kans om onze groeiplannen versneld te realiseren om zo onze historische groei verder voort te zetten. Daarnaast kunnen we onze hoogwaardige maatwerkkasten en bijbehorende inmeet- en montageservices aan een breder publiek presenteren. We zijn ervan overtuigd dat we in Deli Home de juiste partner hebben gevonden om onze gezamenlijke groeidoelen te realiseren."

Maatwerkoplossingen

MR InterieurDesign, handelend onder de naam Allure Kasten op Maat, staat bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen en productie van schuif- en draaideuren en  kastinterieurs voor het middelhoge segment. Allure heeft specifieke maatwerkoplossingen ontwikkeld voor alle ruimtes in huis: van woonkamer tot zolder en van slaapkamer tot wasmachineruimte. Allure heeft een trouwe klantenkring opgebouwd, waaronder woninginrichtingwinkels en doe-het-zelf-ondernemingen in Nederland en BelgiĆ«. Het bedrijf telt ongeveer 60 medewerkers.