Dekbed Discounter en De Arend slaan handen ineen

01-07-2019
Dekbed Discounter en De Arend slaan handen ineen

Beddenwinkel Dekbed Discounter en projectinrichter De Arend hebben besloten te fuseren, laten de bedrijven weten. Het nieuwe gefuseerde bedrijf gaat Jamani heten, vernoemd naar de drie oprichters van beide bedrijven.
Dekbed Discounter en De Arend slaan handen ineen
"Na het nieuwe hoofdkantoor van Dekbed Discounter te hebben ingericht, kwamen we erachter dat onze bedrijven veel overeenkomsten hadden wat betreft onze visie op de markt", aldus Jarno Goesten, CEO van De Arend. Niels Verwij en Maurice Rustwat van Dekbed Discounter zijn al langer bezig met de uitbreiding van het assortiment. Zo lieten zij vorige maand weten ook banken te gaan verkopen. Door de fusie met projectinrichter De Arend kan het bedrijf het assortiment verder uitbreiden. De Arend profiteert van de sterke online expertise van Dekbed Discounter. 
"Wij bieden Dekbed Discounter onze expertise op het gebied van meubels en de mogelijkheid hun assortiment sterk uit te breiden. Daar staat tegenover dat wij kunnen profiteren van het goed ontwikkelde lease concept van Dekbed Discounter. Verschillende producten, zoals banken en eethoeken, verhuren wij al. Binnenkort zullen we daar de andere productgroepen aan toevoegen. Aangezien wij ons voor de zakelijke markt inzetten, profiteren wij bovendien van de markt en de kennis van Dekbed Discounter als het gaat om de particuliere verkoop", aldus Goesten.