Decorette Vught naar nieuw pand

Decorette Vught naar nieuw pand

Decorette Vught verhuist naar een ander pand ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van Decorette. “We zijn er in alle opzichten op vooruit gegaan en alles komt hier beter tot zijn recht,” vertellen de trotse eigenaren Raymond en Saskia Schuijt.

Decorette Vught naar nieuw pand

Saskia: “Onze nieuwe winkel is veel overzichtelijker dan het oude pand. De hoge plafonds zorgen voor een prachtige sfeer en hierdoor kunnen we met onze materialen, zoals gordijnen, mooi de hoogte in. Dankzij het nieuwe winkelconcept van Decorette kunnen we echt mooie materialen en voorbeelden laten zien. Alles komt hier beter tot zijn recht en is in lijn met de prijs-kwaliteitverhouding die men verwacht.”

Decorette Vught naar nieuw pand

Nieuwe Decorette Vught op steenworp oude pand

Ook qua parkeergelegenheid is Decorette Vught erop vooruitgegaan. “We zijn nu gevestigd aan de Vliertstraat 11, op steenworp afstand van het oude pand, maar hier is altijd plek voor de deur,” lacht Saskia.  

“We zijn heel blij met vernieuwde winkel in Vught,” aldus Angela van Dongen, Formulemanager van Decorette. “Raymond en Saskia zijn heel ondernemend en creatief en als team goed op elkaar ingespeeld. We wensen hen heel veel succes op de nieuwe locatie!”