Dealer van het jaar

20-01-2023
Dealer van het jaar

Tijdens de jaarlijkse Luxaflex® Outdoor Gallery dealerdag op 13 januari 2023 is Oudshoorn & Van Egmond bekroond tot Dealer van het Jaar.

Dealer van het jaar

Een bijzondere prestatie, want deze Luxaflex® dealer viel in 2015 ook al in de prijzen. De jury, bestaande uit Luxaflex® werknemers uit diverse disciplines, geeft daarover de volgende toelichting: ‘Ook in economisch lastige tijden zijn zij koersvast en op eigen wijze doorgegaan, wat een prachtige omzet in Luxaflex® Outdoor producten heeft opgeleverd. We waarderen de constructief kritische feedback die we van zowel Cees van Egmond, Arie van der Zwan en hun medewerkers krijgen en we hopen nog jaren op deze wijze te mogen samenwerken. Oudshoorn & Van Egmond is in hun regio en ook daarbuiten al zestig jaar een local hero, waar technische vakkennis wordt gekoppeld aan een goed gevoel voor innovatie, noviteiten en styling. Daardoor wordt niet alleen de technisch-functionele, maar ook decoratieve kant van deze productgroep goed belicht.’

Oudshoorn & Van Egmond biedt zowel zakelijke als particuliere klanten een totaalproduct op maat inclusief montage, reparatie en onderhoud.