De volgende stap in strategie Wehkamp

Wehkamp_site

Wehkamp-ceo Piet Coelewij draagt zijn functie over aan Graham Harris. Harris zal de functie ad interim vervullen. Het is een volgende stap voor Wehkamp. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een strategie. Onder Harris wil het bedrijf deze strategie verder implementeren. 

Er is veel veranderd voor Wehkamp onder leiding van Coelewij. Zo kreeg de online shop een metamorfose, werd het distributiecentrum in Zwolle sterk uitgebreid en lanceerde Wehkamp een nieuwe merkstrategie. De volgende fase, waarbij de nadruk ligt op executie, vereist een ander type leiderschap, laat Wehkamp weten. Coelewij blijft nog wel actief als senior adviseur bij het bedrijf. 

Thema's
Lees ook
Nominaties Shopping Award Vakprijzen

Nominaties Shopping Award Vakprijzen

Flinders, Goossens en Wehkamp zijn genomineerd voor de Shopping Award Vakprijzen in de categorie Home & Living. Deze vakprijs kijkt naar bedrijven die het afgelopen jaar een bijzondere stap voorwaarts hebben gezet, kanalen op een juiste manier integreren en hun online mogelijkheden goed gebruiken.  Een categoriejury zal op 28 maart de...