De typische wandplank

15-09-2022
De typische wandplank

New Works Shelving System is ontworpen met verfijnde details en ongecompliceerde flexibiliteit die de wandplank naar een hoger niveau tillen en het het perfecte basisitem voor het huis maken.  

De typische wandplank

Soms blijken de eenvoudigste stukken het moeilijkst te vinden, bijvoorbeeld de typische wandplank. Met ingetogen details en begrijpelijke flexibiliteit wil het New Works Shelving System, ontworpen door Knut Bendik Humlevik, precies dat zijn.

De typische wandplank

Ontworpen om moeiteloos op te gaan in een verscheidenheid aan ruimtes, zet dit eenvoudige rekkensysteem de voortdurende zoektocht van New Works voort om verhoogde basics te creëren. Niets is overtollig en alles is zorgvuldig verzorgd, zoals de hoekprofielen van de wandbalken en de geïntegreerde boekensteunen die uw bezittingen op hun plaats houden. De planken zijn netjes geassembleerd met platte gekartelde schroeven in roestvrij staal, waardoor een eerlijk maar verfijnd detail aan het ontwerp wordt toegevoegd.

De typische wandplank

Het stellingsysteem bestaat uit wandbalken in verschillende hoogtes, die direct aan de muur worden gemonteerd. Twee verschillende soorten planken kunnen aan de wandbalken worden toegevoegd; de klassieke rechte plank, die perfect is voor boeken en stillevens, en de schuine plank die geschikt is voor magazines, kranten of kunstboeken.