De meest inspirerende buiteninterieurs ter wereld

In haar boek ‘Outdoor Interiors’ pakt auteur Juliet Roberts uit met de mooiste en meest stijlvolle buitenruimtes ter wereld. Als verlengstukken van de huizen waarbij ze horen, nodigen ze uit om samen te komen, te entertainen en te ontspannen - tuinen zijn om in te leven.

© Arterra Landscape Architects
© Scott Lewis Landscape Architecture - Matthew Millman Photo
De meest inspirerende buiteninterieurs ter wereld | Meubel
© Paola Lenti

Roberts belicht vijf stijlen - 'traditional', 'contemporary', 'playful', 'everyday' en 'minimalist' - en geeft tal van tips om dezelfde stijl te creëren in jouw tuin en dat in verschillende categorieën. Het gaat steeds om warme omgevingen voor verschillende gelegenheden - of het nu een patio is voor cocktails rond de vuurplaats, een grote tafel voor diners of een knusse zithoek om lekker in weg te kruipen met een boek.

Stijlvolle buiteninterieurs

Haal binnen naar buiten met dit inspirerende koffietafelboek boordevol ideeën. Met meer dan 200 prestigieuze projecten en met praktische tips & tricks voor de creatie van stijlvolle buiteninterieurs.

Outdoor Interiors, ‘de meest inspirerende buiteninterieurs ter wereld’ ; Juliet Roberts, 256 pagina's, EAN 9789401488259, gebonden, Engelstalig, € 69, verschijnt 21 maart 2023. 

De Britse Juliet Roberts schrijft voor diverse media over tuinen en groen allerhande. Juliet werkt als freelance journaliste voor House & Garden (UK), The Telegraph (UK).