De Balthazars in Brussel

Glide

Tijdens Meubelbeurs Brussel zijn de vier winnaars van de Balthazar-awards 2018 bekendgemaakt. De awards worden tijdens de beurs uitgereikt aan bedrijven met sterke en opvallende productinnovaties. 

Magnitude won met  bed Reset, ontworpen door Alain Berteau, in de categorie 'Best of Belgium'. De prijs in de categorie 'Love at first sight'  ging naar Lucie van Moome, ontworpen door Tessa Lauwaert.  Velda mocht zich met  bed Resleep  winnaar noemen in de categorie Innovatie.

Kluskens viel als enig Nederlands bedrijf in de prijzen en ging er vandoor met 'Best International', voor hun tafel Glide (foto). De V-vormige onderkant van de tafel heeft geleid tot een inventief re-design van de schragen, aldus de juryleden. 

Kluskens maakt en ontwerpt meubels op maat van 'echt materiaal', zoals leer, rvs, glas en massief hout. 

www.meubelbeurs.be 

 

 

 

Lees ook
Els van Pelt terug bij Meubelbeurs Brussel

Els van Pelt terug bij Meubelbeurs Brussel

Els van Pelt onderbreekt haar pensioen om ad interim directeur te worden van Meubelbeurs Brussel. Van Pelt was opgevolgd door Jan Mentens, maar hij maakte vorige week bekend per diret terug te keren naar zijn oude werkgever Natuzzi. Van Pelt nam vorig jaar in november afscheid na vijftien jaar de beurs te hebben geleid. Per 1 april is zij terug in...

Jan Mentens weg bij Meubelbeurs Brussel

Jan Mentens weg bij Meubelbeurs Brussel

Jan Mentens is per direct weer aan de slag bij zijn voormalige werkgever Natuzzi. Meubelbeurs Brussel komt daarmee zonder directeur te zitten. Het bestuur is momenteel bijeen om te bepalen hoe het verder gaat met de Meubelbeurs. Mentens’ keuze voor Natuzzi is het resultaat van een veranderde strategie van de Italiaanse zitmeubelfabrikant. Mentens...