De Architecten Wielerkoers 2024

Events 18-06
De Architecten Wielerkoers 2024

Na de geslaagde ‘Drenthe- en EK editie’ van 2023 hebben de vier initiatiefnemers van De Architecten Wielerkoers alweer snel de plannen gesmeed voor 2024. Filex, Nexxt Lighting,  DecoLegno en Vepa the furniture factory pakken als organisatie vol enthousiasme deze bijzondere koers weer op.

De Architecten Wielerkoers 2024

Dit jaar wordt er gefietst in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen. Het gebied rondom Wijchen moet de deelnemers verrassen met imponerende dijken, een fraaie route, idyllische dorpjes en een streek vol met een nostalgisch karakter. Ze gaan de mooiste routes maken waarbij dit jaar gekozen kan worden tussen 55 km en 90 km. Ook op snelheid kan de voorkeur worden aangegeven, zodat het vooral genieten is deze dag.

Faciliteiten Wielerkoers

Natuurlijk kunnen de deelnemers weer rekenen op alle bekende faciliteiten, waaronder gratis parkeren, bewaking van de fietsen en douchegelegenheid en wordt er afgesloten met een aantrekkelijke afterparty.

Passie voor fietsen en architectuur

De Architecten Wielerkoers is er voor architecten met passie voor fietsen en (interieur) architectuur en wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door een aantal wieler-minded bedrijven. Hiermee staat deze koers stevig op de kaart voor de komende jaren.