Cursus Interieur- en Designjournalistiek

19-06-2019
Cursus Interieur- en Designjournalistiek

ELLE Decoration bundelt de krachten met Fontys Hogeschool voor Journalistiek en biedt voor de vierde keer een exclusieve cursus interieur- en designjournalistiek aan. In acht avonden leren de cursisten van verschillende experts de kneepjes van het vak. 
Cursus Interieur- en Designjournalistiek
Zo vertelt Trendwatcher Monique van der Reijden over de laatste trends op interieur- en lifestylegebied. ELLE hoofdredacteur Evelien Reich weet alles over trendanalyses en kleurpaletten. Daarnaast leert Theo Bert Dersjant, schrijver en docent journalistiek de cursisten meer over de beste interviewtechnieken en doceert Maria de Wit, oprichter van ELLE.nl, over de verschillen tussen print en online. 
 
Onderdeel van de cursus is bovendien een bezoek aan Dutch Design Week, een exclusieve tour door de showroom van Co van der Horst in Amstelveen en een rondleiding op de redactie van ELLE Decoration.
 
De cursus zal vanaf 17 september 2019 iedere dinsdagavond plaatsvinden van 18.30 uur tot 21.30 uur bij Uitgeverij Hearst Netherlands waar de redactie van ELLE Decoration zit. Na afloop ontvang je een officieel certificaat van Fontys. Schrijf je snel via de site in!