COREtec Floors opent eigen Experience Center

Algemeen 17-01
COREtec Floors opent eigen Experience Center

COREtec Floors opent op 5 februari 2024 zijn Experience Center in De Woonindustrie in Nieuwegein. Op een vloeroppervlak van 86 m² kunnen klanten door alle collecties bladeren, inspiratie opdoen, trainingen volgen, experts ontmoeten en nog veel meer.

COREtec Floors opent eigen Experience Center

Al meer dan 30 jaar is De Woonindustrie hét B2B-inkoopcentrum in de woon- en interieurbranche. Het is een ontmoetingscentrum waar exposanten, architecten, projectinrichters, retailers en wholesale brands elkaar versterken en waar detailhandelaars inkopen en inspiratie opdoen. Bezoekers vinden hier een totaalaanbod op het gebied van interieur en wonen, op een winkeloppervlak van maar liefst 40 000 m².

COREtec Floors opent eigen Experience Center

COREtec Experience Center

Elke maandag is het bovendien marketday, en zal iemand van het COREtec Team aanwezig zijn. Dan zijn zowel B2C- and B2B-klanten tussen 10.00 en 17.00 welkom om zich te laten inspireren en adviseren door experts op het gebied van wonen en interieur.

Het COREtec Experience Center is te vinden op de tweede verdieping, in expositieruimte B033. Van dinsdag tot en met vrijdag is het centrum ook te bezoeken op afspraak. Het iconische pand van De Woonindustrie is bovendien een inspirerende eventlocatie, waar minstens vijf evenementen per jaar georganiseerd worden.

Voorjaarsvakdagen

Naast de opening op 5 februari 2024, kan je het Experience Center en De Woonindustrie zelf bezoeken tijdens de Voorjaarsvakdagen, van 4 tot en met 7 februari. Meer informatie vind je op ww.dewoonindustrie.nl/dwi-vakdagen/.