Contardi's archi-decoratieve verlichting

Producten 28-03
Bogotà
Bogotà

De al tien jaar durende samenwerking van Contardi Lighting met ontwerper Massimiliano Raggi gaat verder met unieke stukken verlichting.

Bogotà
Bogotà

In de loop der jaren heeft de stilistische signatuur van de ontwerper zo de expertise en knowhow van Contardi Lighting aangevuld - waardoor spannende voorstellen met een eigentijdse smaak en kronkelige geometrieën tot leven zijn gekomen.

Vegas
Vegas

De Eclisse 2.0 hanglamp wordt gekenmerkt door een spel van licht, schaduwen en overlappingen, geïnspireerd op de zonsverduistering. De afzonderlijke elementen creëren een perfecte combinatie van vaste stoffen en vides, in een harmonieuze dialoog met hun omgeving.

Eclisse
Eclisse

Vegas vertegenwoordigt de evolutie van Eclisse 2.0: een vooruitgang van het assortiment waarmee u het lichtspel verder kunt verfijnen door zachtere, diffuse verlichting te combineren met meer gerichte verlichting. De Vegas hanglamp is groter van formaat en heeft een opeenvolging van hangende ringen, gemaakt van hout beschilderd met geborsteld metaalpoeder met bronseffect, licht of donker - voor een nog meer geaccentueerd vol/leeg contrast.

Bogotà verrijkt het verlichtingsvoorstel

De lamp uit de Bogotà-collectie verrijkt het verlichtingsvoorstel van ontwerper Massimiliano Raggi. Een lichtpunt voor de woonkamer met een inspiratie uit de jaren 60-70 die typisch is voor het Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse modernisme.