Compleet vernieuwd

06-10-2022
Compleet vernieuwd

De Goossens inspiration store in Breda is compleet vernieuwd. Dat betekent dat klanten er nu nog meer woon- én slaapinspiratie ontdekken om ultiem woongeluk te realiseren.

Compleet vernieuwd

Wie de winkel binnentreedt, bemerkt direct de veranderingen in de store. Met de mooiste interieuritems, nieuwe kleuren, prachtig gestylde settings en een trendkamer wacht men een inspirerende woonwereld. Klanten kunnen hier zelf het optimale comfort, de beste kwaliteit, rijke materialen en waanzinnige kleuren ondervinden.

Compleet vernieuwd

Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten. Evenals stijlvolle lampen, trendy vloerkleden en catchy woonaccessoires. Op de tweede verdieping, bereikbaar via de roltrap, wordt men ondergedompeld in een waanzinnige slaapwereld. En in de verschillende studio’s kunnen klanten hun favoriete items zelf op maat laten maken. ‘In deze vernieuwde store kunnen we onze klanten nog beter een ‘eindelijk thuis’ gevoel laten ervaren. En tonen we hen op weergaloze wijze onze interieuritems die je voor de beste prijs scoort. Ook ontdekken zij hier alle op maat-mogelijkheden én onze uitgebreide services’, aldus filiaalmanager Roy van den Berg. 

Compleet vernieuwd