Co van der Horst Ondernemer van het Jaar

25-11-2022
Co van der Horst Ondernemer van het Jaar

Familiebedrijf Co van der Horst is uitgeroepen tot Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023: ‘een echte Amstelveense parel’.

Co van der Horst Ondernemer van het Jaar

Co van der Horst, al jaren hofleverancier, is niet alleen Ondernemer van het Jaar geworden maar ook de winnaar in de categorie MKB vanaf 50 werknemers. De eigenaren Stephan en Edwin van der Horst en hun medewerkers zijn super trots en heel erg blij. Het bedrijf is met 250 exclusieve merken onder één dak, uniek voor Europa. In bijna 120 jaar heeft dit familiebedrijf de switch gemaakt van verkoop van interieurtextiel naar een bedrijf met verschillende divisies: Boutique Concept Store, contracting voor externe architecten, twee Flagship stores op de Zuidas en de ontzorging van ontwikkelaars en makelaars. De volle breedte van de high-end interieurmarkt wordt bediend.

De interieurarchitecten en partners van Co van der Horst zijn verantwoordelijk voor de realisatie van prachtige en exclusieve interieurs wereldwijd. De altijd bescheiden maar klantgerichte ondernemers-broers (vierde generatie Van der Horst) weten als geen ander het toonaangevende bedrijf in Nederland op het gebied van interieurdesign te leiden.