Circulaire matrassen vernieuwd

04-10-2022
Circulaire matrassen vernieuwd

M line heeft tijdens Hollandsch Slapen de vernieuwde Green Motion matrassen gepresenteerd. Daarnaast maakten bezoekers kennis met nieuwe duurzame stoffen voor de boxsprings en Multi Motions bedden van M line.

Circulaire matrassen vernieuwd

Met de Green Motion matrassen kiezen consumenten bewust voor een duurzame wereld. De matrassen zijn namelijk volledig circulair (gemaakt van innovatieve en recyclebare materialen), zonder in te leveren op ligcomfort en kwaliteit.

De Green Motion heeft een toplaag van 4.5 cm. Deze bestaat uit drie elastische 3D lagen gemaakt van polyester. De lagen vormen zich perfect naar de contouren van het lichaam. De Green Motion blinkt uit in ventilatie door de open structuur. Zo blijft je lichaam gedurende de nacht op een aangename temperatuur.

Daarnaast zorgt het 3D gebreide polyester voor een uitstekende vochtregulatie. De vernieuwde Green Motion matrassen zijn door M line verder doorontwikkeld en de collectie wordt uitgebreid. Consumenten kunnen straks kiezen uit verschillende hardheden en verschillende toplagen. De vernieuwde Green Motion matrassen en nieuwe duurzame stoffen zijn door dealers goed ontvangen.