Campagne ‘Parket op vloerverwarming’

20-10-2022
Campagne ‘Parket op vloerverwarming’

Om het thema ‘Parket op vloerverwarming’ actiever te promoten is Stichting Promotie Houten Vloeren gestart met een actieve campagne die het bewustzijn moet vergroten. Een mooi initiatief waar PPC (Plinten & Profielen Centrale) met de vloerenmerken Hollandsche Vloeren, Bauwerk en Boen bij is aangesloten.

Campagne ‘Parket op vloerverwarming’

Nieuwbouwhuizen worden immers standaard opgeleverd met vloerverwarming en ook in de renovatie wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Net als meerdere leveranciers van houten vloeren is PPC van mening dat er meer aandacht moet komen voor de perfecte match van parket en vloerverwarming en -koeling. De meeste parketsoorten gaan namelijk uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming. Door de jaren heeft PPC dit blijvend naar voren gehaald en zijn ze de voordelen blijven benadrukken;

Campagne ‘Parket op vloerverwarming’

* Hout is een natuurlijk en duurzaam product

* Een parketvloer gaat een leven lang mee

* Hout is zeer comfortabel

* Hout houdt de warmte veel langer vast

Een bijdrage leveren aan dit gezamenlijke doel? Dat kan door lid te worden van de stichting. Als lid van stichting vloerverwarming profiteer je van de vele marketingtools als brochures, presentatiemateriaal, een website vermelding, kleding, merchandise en templates voor social media berichten ter ondersteuning aan de verkoop van parket.

Meer informatie vind je hier.