Caesarstone onthult drie nieuwe kleuren

Algemeen 15-02
Caesarstone onthult drie nieuwe kleuren

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van hoogwaardige oppervlakken in kwarts, mineraal en porselein, introduceert drie nieuwe kleuren met Silk Finish binnen de Time-Collectie. Deze nieuwe afwerking biedt volgens de fabrikant een zijdezacht gevoel, een warme glans en een soepele touch, waardoor het oppervlak wordt gehuld in een glinsterende laag die een luxueuze uitstraling toevoegt aan de ruimte.

Caesarstone onthult drie nieuwe kleuren

De Time-Collectie, die in november werd gelanceerd, haalt inspiratie uit de natuur en wordt vormgegeven door de grootsheid van tijd. Caesarstone voegt nu drie nieuwe kleuren toe aan deze collectie:

  • 507 Marbannova: Dit oppervlak weerspiegelt de trend naar warme interieurs, met een witte basis en aderen van subtiel goud, grijze lijnen en gedempt koper. De luxueuze, zijdezachte textuur en afwerking voegen een weelderig tintje toe aan elke ruimte. 

  • 508 Isobellia: Een neutrale offwhite basis, waar levendige kriskras aderen en fijne craquelé lijnen samenkomen met een koperen deklaag en gouden strepen, wat zorgt voor een visueel spektakel. De strakke en zachte Silk Finish versterkt de aantrekkingskracht, waardoor het een opvallende keuze is voor designliefhebbers.

  • 581 Lucillia: Creëert een warme, witte en rustgevende sfeer. Deze kleur kenmerkt zich door subtiele toon-op-toon lagen, verfraaid met gelijkmatig gebarsten, dunne ijzige aderen en karamelaccenten. Ontdek de luxe combinatie van marmer en steen met Silk Finish.

De nieuwe kleuren bevatten unieke kenmerken. De Silk Finish zorgt voor gladheid en een soepele textuur die uitnodigt om verkend te worden. Een subtiele, warme glans voegt verfijning toe en de afwerking geeft de oppervlakken een comfortabel en luxueus gevoel. Bij belichting onthullen de oppervlakken een glinsterende deklaag, waardoor ze aandacht trekken in elke ruimte.

Caesarstone en Silk Finish

Naast de nieuwe kleuren zijn ook vier klassiekers van Caesarstone beschikbaar met Silk Finish:

  • 501 Snowdrift heeft een witte achtergrond die luxueus marmer oproept.

  • 502 Sleet heeft gedurfde schuine strepen van wit en gebroken wit te midden van een nevel van grafietgrijze lijnen.

  • 503 Circa heeft een witte basis met opvallende lichtgrijze aderen, variërend van krachtige streken tot subtiele hints van zachte grijstinten.

  • 506 Mirabel heeft de zachte doorschijnendheid van albast met krachtige strepen in houtskool, grijs en koper.

Verschillende kleuren zijn nu ook beschikbaar in een oppervlak van 20 mm dikte om aan diverse ontwerpbehoeften te voldoen. Op deze manier is het mogelijk om te genieten van dezelfde esthetische uitstraling en kwaliteit, maar dan met meer stevigheid en toepassingsmogelijkheden. Later dit jaar zullen er meer kleuren beschikbaar zijn in 20 mm dikte.