Caesarstone en Grohe SPA bundelen krachten

Algemeen 05-04
Caesarstone en Grohe SPA bundelen krachten

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van hoogwaardige oppervlakken in kwarts, mineraal en porselein, maakt opnieuw deel uit van de installatie van Grohe SPA tijdens de Milan Design Week 2024, die plaatsvindt van 16 tot 21 april.

Caesarstone en Grohe SPA bundelen krachten

Op de historische binnenplaats van het Palazzo Reale onthult Grohe SPA een installatie gebaseerd op het concept ‘Aquatectuur’, als eerbetoon aan het verrijken van welzijn met water. Deze installatie, in lijn met het thema 'Materia Natura' van het Fuorisalone evenement, combineert design, architectuur en natuurlijke elementen. Dit thema sluit aan bij de visie van Caesarstone, dat zich laat inspireren door de schoonheid van natuur.

In een van de Aquatectuur-ruimtes presenteren Caesarstone en Grohe SPA elegant ontworpen kranen en oppervlakken, waarbij water een hoofdrol speelt in de architectuur om de ruimte te transformeren tot een oase. De verfijnde kleur 5143 White Attica die wordt gebruikt geeft een luxueuze sfeer. In deze samenwerking worden de oppervlakken van Caesarstone geïntegreerd met hardware en accessoires, zoals grepen. Zorgvuldig samengestelde details, zoals inlays, dragen bij aan het algehele ontwerp.

Caesarstone en Grohe SPA bundelen krachten

Nieuwe collectie Caesarstone

De nieuwe collectie, die de diversiteit van de natuur omarmt, wordt voor het eerst in Milaan gepresenteerd en biedt architecten en ontwerpers verschillende kleur-, materiaal- en afwerkingsopties. Na het succes van vorig jaar, waarbij de Grohe Allure- en Atrio Private-collecties werden gepresenteerd en de laatstgenoemde de prestigieuze Gold iF Design Award won, benadrukt deze derde samenwerking volgens Caesarstone het belang van welzijn en ontspanning in hedendaags design. Meer informatie over de installatie is hier te vinden.

Mor Krisher, Global Head of Design bij Caesarstone: "We zetten onze gezamenlijke presentaties voort op Milan Design Week 2024. De installaties markeren een belangrijke evolutie door design te combineren met praktische elegantie. We nodigen gasten uit om zelf de ruimtes te ervaren die tot leven zijn gebracht door het innovatieve gebruik van Caesarstone oppervlakken."

Caesarstone en Grohe SPA bundelen krachten

Culinaire creatie ontmoet modulair design

Caesarstone zet de viering van design voort met Very Simple: Kitchen tijdens EuroCucina, de toonaangevende beurs voor keukenontwerp tijdens Milan Design Week. Very Simple: Kitchen is gespecialiseerd in modulaire vrijstaande roestvrijstalen keukens. Deze keukens zijn iconisch en stralen eenvoud en kleurrijkheid uit, met een innovatieve, duurzame en aanpasbare aanpak. Een eerbetoon aan Italiaans vakmanschap.

De 4033 Rugged Concrete bank staat centraal op de stand als symbool van samenzijn, creativiteit en het smeden van nieuwe banden. Dit weerspiegelt de rol van de keuken als hart van het huis. Bezoekers kunnen de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukenontwerp ontdekken, inclusief de hoogwaardige oppervlakken van Caesarstone op stand 04-C06.