C2C Gold voor AirMaster

De DESSO AirMaster Gold tapijtcollectie van Tarkett is de nieuwste aanwinst van de AirMaster familie en de eerste AirMaster die een Cradle to Cradle Gold certificering heeft behaald. Voor een extreem gezonde én duurzame werkplek.
C2C Gold voor AirMaster | Meubel
Aangezien het dezelfde unieke eigenschappen heeft in fijnstof-opvangfunctionaliteit als andere DESSO AirMaster-collecties, is Desso AirMaster Gold dankzij de milieu gerelateerde onderscheidingen de perfecte keuze voor gezonde en duurzame kantooromgevingen. Het is acht keer effectiever in de opvang en opname van fijnstof dan gladde vloeroplossingen en is vier keer effectiever dan standaardtapijtoplossingen. Bovendien draagt de zeer lage VOS-uitstoot bij aan een uitzonderlijke binnenluchtkwaliteit. Tel daar zijn sterke akoestische prestaties en hoge mate van producttransparantie bij op en de DESSO AirMaster Gold is een voor de hand liggende keuze.
De collectie is zodanig ontworpen dat het na gebruik gedemonteerd en gerecycled kan worden. De tegels van DESSO AirMaster Gold bevatten meer dan 60% gerecycled materiaal en zijn voor 93% opnieuw recyclebaar.