Blum stelt klapdeur van de toekomst voor

07-06-2023
Blum stelt klapdeur van de toekomst voor

Met AVENTOS HKi is Blum erin geslaagd om techniek en design perfect hand in hand te laten gaan. De perfecte beweging van hun klapdeursysteem hebben ze nu zo compact kunnen maken dat ze naadloos past in de kastzijwand en dus volledig aan het zicht onttrokken wordt. Het inbouwen is al mogelijk bij zijwanden vanaf 16 mm dikte.

Blum stelt klapdeur van de toekomst voor

Dit AVENTOS-systeem is zo de ideale oplossing om een klapdeursysteem in te zetten zonder ruimteverlies aan de binnenkant van de kast. Bovendien hoeft u niets in te boeten aan gebruiksgemak. De AVENTOS HKi zorgt voor een totale controle van het front en kan uitgerust worden met BLUMOTION voor een zachte, geruisloze sluiting of met TIP-ON zodat het front ook bij greeploze kasten eenvoudig geopend kan worden.

Blum stelt klapdeur van de toekomst voor

AVENTOS HKi versmelt op unieke wijze met het meubel, ongeacht het type front. Zelfs bij een klapdeur met doorzichtig glas is het beslag niet te zien als de klapdeur gesloten is. Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart. Deze kleur gaat perfect samen met donkere oppervlakken of vormt een elegant accent bij lichtere meubels.

Blum stelt klapdeur van de toekomst voor

Extra services Van Hoecke bij Blum AVENTOS HKi

Om de verwerking van AVENTOS HKi voor u te vergemakkelijken, biedt Van Hoecke een aantal extra services aan:

- Ze ondersteunen u graag bij het maken van de geïntegreerde uitsparingen in de zijwanden.

- Er zijn voorgefreesde platen beschikbaar opvraag. Deze kunt u zelf lakken of fineren in de door u gewenste afwerking.

- Indien u kiest om de uitsparing langs de zijkant uit te frezen, zijn er afdekkappen beschikbaar om het beslagelement weg te stoppen. Deze kunnen voorzien worden van een kleiner, gepersonaliseerd afdekkapje.

- Mallen en frezen om de uitsparingen te maken, kunnen op aanvraag besteld worden.

- Vraag gerust bij de bestelling van een kaderdeur om de juiste boringen voor de AVENTOS HKi frontbevestiging reeds te voorzien.