Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal in Breda

Algemeen 01-02
Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal in Breda

Familiebedrijf Blok Plaatmateriaal, distributeur van constructieve en decoratieve plaatmaterialen, opent dit voorjaar een nieuw filiaal in Breda. Het nieuwe filiaal is een uitbreiding op de bestaande locaties in Beverwijk en Ede en is een belangrijke mijlpaal voor de snelgroeiende onderneming.

Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal in Breda

Onder leiding van Jan Blok, die sinds 2008 aan het hoofd van de organisatie staat, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde naam in de branche.

Blok Plaatmateriaal opent nieuw filiaal in Breda

Het nieuwe filiaal in Breda sluit aan bij de missie van het bedrijf om een breder publiek te bereiken én heel Nederland van dienst te kunnen zijn. Jan Blok zegt daarover: “Blok Plaatmateriaal is in de loop der jaren een dynamische en creatieve partner geworden voor de meubel-, interieur- en afbouwer. We hebben met succes de aandacht van de markt getrokken met onze onconventionele, maar respectvolle benadering. Hierbij steken we veel aandacht en energie in onze klanten. We stellen hen centraal en willen graag in hun omgeving aanwezig zijn voor een nauwe samenwerking. Het besluit om een nieuw verkoop- en design filiaal in Breda te openen, sluit hier naadloos op aan.”

Belangrijke fase voor Blok Plaatmateriaal

De strategische ligging in het zuiden van Nederland én de huisvesting in hetzelfde gebouw als designiconen Hans Lensvelt en Moooi, maken van het nieuwe filiaal een waardevol knooppunt voor creatie en inspiratie.

De nieuwe locatie, die op 1 april 2024 geopend wordt, wordt vormgegeven door creative director Carina Riezebos. In het nieuwe filiaal worden straks niet alleen alle b2b-klanten ontvangen; het is ook een plek waar klanten, ontwerpers en architecten zelf alle materialen kunnen zien en voelen. Zij kunnen zich hier laten inspireren en worden betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe materialen en collecties. De aanwezigheid van de andere bedrijven maakt deze locatie extra aantrekkelijk en biedt mogelijkheden voor creatieve samenwerkingen.  

De opening van het derde filiaal representeert een nieuwe, belangrijke fase voor Blok Plaatmateriaal. Vanuit Breda kan het bedrijf niet alleen uitzonderlijke producten en diensten aanbieden, maar ook zijn klanten volop inspireren vóór en tijdens hun projecten.