Bloemen Parket viert 50 jarig bestaan

28-03-2023
Ingrid Bloemen
Ingrid Bloemen

Bloemen Parket in Kerkrade viert op 1 april 2023 haar Gouden jubileum.

Ingrid Bloemen
Ingrid Bloemen

Als Ger Bloemen in 1973 zijn eerste vloer verkoopt aan vrienden uit de straat, legt hij samen met zijn echtgenote Margriet onbewust het fundament voor het solide familiebedrijf dat op 1 april op de kop af 50 jaar bestaat.

Bloemen Parket viert 50 jarig bestaan

Ondertussen is het bedrijf alweer 25 jaar in handen van dochter Ingrid, die samen met haar team de goede naam en faam in goud mag schrijven. Als vrouw met lef binnen een mannencultuur. “Parket is hip en duurzaam. Samen met architecten nieuwe interieurtrends neerzetten, daar kan ik van smullen”, zegt Ingrid. 

De start van Ger Bloemen Parket valt haast samen met de geboorte van Ingrid. Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Ingrid’s wiegje tussen het parket stond.

Bloemen Parket met een gouden randje

Ingrid: “Bloemen Parket krijgt dit jaar een gouden randje. Dat hebben we als team verdiend door het vertrouwen en de steun van onze klanten, leveranciers en iedereen die met ons samenwerkt. Bloemen Parket viert dat met het eigen magazine INGRID 002, dat de lezer een inspirerende inkijk geeft in mooie interieurs, maar ook praktische vloertips en verrassende verhalen achter de vloer. Zo lang de voorraad strekt vanaf 21 april gratis verkrijgbaar.”