Betaalbaar klassiek design

28-10-2022
Betaalbaar klassiek design

Nora® by Interface lanceert haar nieuwste rubberen vloer: noraplan® convia. noraplan® convia biedt hoogwaardig duurzaam design tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Betaalbaar klassiek design

De rubberen vloercollectie is speciaal ontwikkeld voor architecten en projectontwikkelaars die esthetische, functionele ruimtes creëren in grote gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen.

Grote gebouwen vereisen enorme hoeveelheden vloerbedekking en elke centimeter moet jarenlang perfect functioneren. Noraplan® convia geeft architecten en projectontwikkelaars de vrijheid om dit soort gebouwen in zijn geheel te voorzien van hoogwaardige rubberen vloeren.

Het kleurenpalet bestaat uit twintig klassieke en neutrale tinten waaronder grijs, beige, terracotta, gedempt blauw en groen. Elke basiskleur is voorzien van vijf kleurkorrels die de vloer een unieke, op de natuur geïnspireerde diepte geven.

Om levendige accenten te creëren zijn er aanvullend acht krachtige accentkleuren in geel, paars, groen, blauw en rood. In combinatie met Interface tapijttegels, andere nora rubbervloeren of luxe vinyltegels (LVT) biedt noraplan® convia betaalbare ontwerpmogelijkheden om een ruimte uniek te maken.

Noraplan® convia is functioneel, kan worden gebruikt in ruimtes met veel loopverkeer en is onafhankelijk geverifieerd CO2-neutraal ter ondersteuning van bouwcertificeringen zoals LEED en BREEAM.