Best of Design

20-07-2022
Best of Design

SCHÖNER WOHNEN, Europa's grootste tijdschrift voor interieurontwerp, geeft de ronde pendelplafondlamp uit de SUN@HOME-serie van LEDVANCE de ‘BEST OF DESIGN 2022’ prijs.

Best of Design

Doorslaggevend was de combinatie van tijdloos design en innovatieve lichttechniek. De armaturen komen dit najaar op de markt.

Met het nieuwe ‘BEST OF DESIGN’-predikaat beloont SCHÖNER WOHNEN hoogwaardige en unieke designconcepten in de meubelindustrie om klanten te begeleiden en beter te informeren over trends en producten. Naast vormgeving spelen voor de redactie ook factoren als duurzaamheid, ergonomie en functionaliteit een rol.

Met SUN@HOME biedt LEDVANCE een compleet assortiment innovatieve armaturen die natuurlijk daglicht reproduceren, waardoor niet alleen het welzijn maar ook de prestaties toenemen. Het portfolio bestaat uit lichtbronnen en binnenarmaturen voor het thuiskantoor met tafel-, vloer- en monitorarmaturen, evenals wand- en plafondarmaturen voor woonruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. De nieuwe producten ondersteunen biodynamische effecten die vergelijkbaar zijn met die van zonlicht en hebben zo een positief effect op het eigen welzijn van de gebruiker.

Met zijn bijzonder goede, natuurlijke kleurweergave (CRI >95), laag aandeel blauw licht en automatische aanpassing van lichtkleur en -intensiteit aan natuurlijk daglicht (tussen 2.200 K en 5.000 K), biedt het nieuwe productgamma een zeer hoge lichtkwaliteit.