Bedrijfsopvolging en jubileum

17-10-2022
Bedrijfsopvolging en jubileum

In oktober 2022 komen bij VSW Expeditie drie mijlpalen samen en is het einde van een tijdperk aangebroken: VSW Expeditie viert haart 40-jarig jubileum, mede-oprichter Willem van der Struik gaat met pensioen én zijn zoon Maarten van der Struik neemt het roer over.

Bedrijfsopvolging en jubileum

Toen de werkgever van Willem van der Struik - waar hij ooit als 15-jarige jongste bediende startte - in 1982 failliet ging, besloot Willem samen met 3 collega’s voor zichzelf te beginnen. Aangespoord door tevreden opdrachtgevers startten zij met piano- en orgeltransport. Anno 2022 houdt VSW Expeditie zich bezig met meubeltransport, opslag en distributie.

Toen de compagnon van Willem in 2014 met pensioen ging, kwam Maarten van der Struik aan boord. Met werkervaring op de loods en als chauffeur, een gedegen opleiding en meer dan 5 jaar ervaring bij een toonaangevend transportbedrijf in de distributie tak, voelde zijn stap naar VSW Expeditie als een natuurlijke en zo voelt de opvolging ook

Met 35 transporteenheden heeft VSW Expeditie een hoogwaardig distributienetwerk door vrijwel geheel West-Europa. En sinds de laatste 9 jaar een enorm snelgroeiende B2C activiteit, waarbij bezorging rechtstreeks bij de eindconsument plaatsvindt.