Bathco presenteert nieuwe handgeschilderde wastafelontwerpen

Producten 06-06
Wadi-collectie.
Wadi-collectie.

Bathco heeft zijn nieuwste wastafelontwerpen onthuld op de prestigieuze Salone del Mobile in Milaan. Tijdens het evenement introduceerde het bedrijf een nieuwe aanvulling op de Materia catalogus, waarin nieuwe wastafellijnen worden getoond die elegantie en verfijning in interieurdesign herdefiniëren.

Wadi-collectie.
Wadi-collectie.

Bathco heeft drie nieuwe series wastafels toegevoegd aan de exclusieve Atelier-collectie. Deze nieuwe porseleinen modellen zullen designliefhebbers fascineren, omdat elk stuk met de hand beschilderd is door de kunstenaars in het atelier van Bathco, waardoor wastafels ontstaan die traditionele grenzen doorbreken.

Wadi-collectie.
Wadi-collectie.

Klassieke elegantie met een vleugje kleur

De Wadi-serie combineert de tijdloze elegantie van klassieke architectuur met moderne creativiteit. Geïnspireerd door de cannelures van klassieke zuilen is elke wastafel in de Wadi-serie een uniek kunstwerk. Deze wastafels, verkrijgbaar in ronde en ovale vormen, vangen de essentie van een eeuwenoud decoratief motief en herinterpreteren het met een vleugje kleur, waardoor een look ontstaat die past bij verschillende inrichtingsstijlen.

Dobra-collectie.
Dobra-collectie.

Geïnspireerd door de oude natuur

De Dobra-serie haalt inspiratie uit de eeuwenoude vormen van Gingko biloba bladeren, een van de oudste nog levende boomsoorten. Met een ontwerp dat de delicate nerven en natuurlijke elegantie van deze bladeren nabootst, is elke wastafel in de Dobra-serie een stukje oeroude schoonheid. Verkrijgbaar in drie unieke designs: turquoise, chocolade/goud en verouderd zwart, voegt deze wastafel een vleugje distinctie toe aan elke badkamerruimte.

Dobra-collectie.
Dobra-collectie.

Harmonie van de natuur

Geïnspireerd door een regendruppel die op het oppervlak van een plas valt, roept de vorm van de Saigon-wastafel de schoonheid en eenvoud van de natuur op met zijn originele conische vorm. Deze vorm fascineert door zijn eenvoud en dynamiek, waardoor elke Saigon-wastafel een tijdloos stuk wordt. Verkrijgbaar in drie verschillende designs: chocolade, grijs terrazzo en blauwe bloemen.
Elke wastafel, met de hand beschilderd en ontworpen door Lucio Traficante, vertegenwoordigt een unieke mix van kunst en design, die de sfeer van elke ruimte verhoogt en de badkamer verandert in een plek van distinctie.

Saigon-collectie.
Saigon-collectie.

Saigon-collectie.
Saigon-collectie.