Authentic Hervik: voel de natuur van Noorwegen

Vloeren & Wanden 28-05
Authentic Hervik: voel de natuur van Noorwegen

Vernoemd naar het Hervikfjord en geïnspireerd op de adembenemende natuur van Noorwegen met haar eindeloze dennenbossen; dat is de nieuwe mFLOR Authentic Hervik-collectie. Met het rustieke dennenhoutdessin van deze nieuwe collectie kies je bewust voor een uitgesproken vloer. De zes natuurlijke tinten brengen charme in elke ruimte en de nerfpatronen van het dennenhout voegen extra textuur toe.

Authentic Hervik: voel de natuur van Noorwegen

De 150 x 23 cm grote stroken verschijnen in zes natuurlijke kleuren. Naast rustige lichte tinten bevat de collectie ook enkele donkerdere kleuren die een ruimte een fijn en warm gevoel geven. De collectie wordt geproduceerd met een dubbele film, dat wil zeggen twee unieke dessins per kleur, hierdoor ontstaat er een grote verscheidenheid aan stroken, wat de vloer een zeer levendige en realistische uitstraling geeft.

Authentic Hervik: voel de natuur van Noorwegen

Voelbare ‘Natural Touch’

Alle mFLOR-collecties hebben een prachtige, natuurlijk ogende embossing, maar net als alle Authentic-series van mFLOR, heeft de nieuwe Authentic Hervik een extra touch, een ‘Natural Touch’. Met deze ‘in register embossing’-techniek loopt de oppervlaktestructuur precies gelijk met het dessin. Dit zorgt voor de meest natuurlijke beleving van de vloer; knoesten zien is knoesten voelen.

Authentic Hervik: voel de natuur van Noorwegen

Bescheiden veelzijdigheid Authentic Hervik

Het robuuste dennendessin van de Authentic Hervik leent zich voor een stoere, industriële omgeving. De grove houtstructuur en donkere kleuren combineren uitstekend met de hardere materialen die je in de industriële woonstijl tegenkomt, zoals beton en staal.

Maar de Hervik is bescheiden in zijn veelzijdigheid. Door zijn Scandinavische roots past de vloer net zo goed in een Scandinavische woonstijl. Het contrast van rustige tinten en natuurlijke accessoires met de grove dennenstructuur van de Hervik-stroken creëert een rustgevende en evenwichtige sfeer die een ruimte opent en verlicht.

De nieuwe Authentic Hervik is van 29 t/m 31 mei 2024 te vinden op de beurs Design District in Rotterdam op de gezamenlijke stand van mFLOR en Textiles & More (standnummer V53).