Auping introduceert nieuw design bed

25-04-2023
Auping introduceert nieuw design bed

Auping lanceert Auping Noble: een design bed met een tijdloze ingetogen, luxe uitstraling, gemaakt van massief eikenhout.

Auping introduceert nieuw design bed

Het grote bed met brede rand en royale loungekussens is ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel. Noble is gemaakt van massief eikenhout. Noble betekent groots en met goede bedoelingen - en dat zie je terug in het ontwerp, dat tijdloos en van stevige kwaliteit is waardoor het generaties lang mee kan.

Auping introduceert nieuw design bed

Noble heeft een luxe uitstraling door het grote formaat en het brede gestoffeerde hoofdbord. De kussens die vastzitten aan het hoofdbord zorgen voor gelaagdheid en bieden extra comfort. Aan het plateau zit aan beide kanten een tafeltje vast en de omranding heeft afgeronde hoeken. Noble is gemaakt van duurzaam en hoge kwaliteit massief eikenhout uit Europa.

Nobel wordt gestoffeerd uit de Auping stoffencollectie

Er is keuze uit zes kleuren voor het massieve eikenhout. Het hoofdbord en de kussens worden gestoffeerd met een van de stoffen uit de Auping stoffencollectie. Die bestaat uit vijf prijsgroepen met veertien stoffen in 95 verschillende kleuren. Het bed is ook te combineren met de Auping Smart Base. Deze elektrisch verstelbare bedbodem zorgt voor een extra steuntje in de rug en heeft allerlei slimme functies voor een betere nachtrust.