Artistieke traditie

02-12-2021
Artistieke traditie

Het is inmiddels voor Carina Riezebos en Edland Man een artistieke traditie geworden om tijdens Masterly en de Salone del Mobile Milano samen te werken aan een Artist Impression van de interieurpresentatie.

Artistieke traditie

Het is begonnen in 2018 met Reflections of the Golden Age. Man legt de ontwerpen van Riezebos vast met zijn camera en bewerkt de beelden tot er prachtige kunstwerken uit voortvloeien. Soms hebben ze een gesprek voorafgaand aan het schieten van de beelden, soms kijken ze elkaar gewoon aan en is dat voldoende voor Man om het beeld te creĆ«ren. 

Artistieke traditie

Edland Man (1957) werd geboren in Utrecht, hij verhuisde naar Groningen toen hij daar les kreeg op de Academie Minerva. Na zijn studie verhuisde hij naar Milaan. Hij richt zich vooral op het fotograferen en werkt zowel in Milaan als in Amsterdam. 

De Artist Impression is een kruising van de werkelijkheid en illusies. De heldere en fantasievolle verbeelding van Man zijn Hollandse landschappen. Zijn modische benadering is een terugkerend element.

In OBSCURE laat Carina de enorme rijkdom en mogelijkheden zien van de decoratieve en constructieve materialen van Blok Plaatmateriaal, die dit jaar veertig jaar bestaat.

Bekijk hier alle Artist Impressions