Anti-corona deurklink-adapter

#interieurbouw 21-04-2020
Anti-corona deurklink-adapter

In de strijd tegen verspreiding van het Covid-19 virus introduceert Häfele een deurklink-adapter die het mogelijk maakt een deur te openen zonder direct handcontact. Bij gebruik van de deurklink-adapter is het mogelijk deuren te openen en sluiten met de onderarm. 
Anti-corona deurklink-adapter
Doordat de deurklink nu niet met de hand wordt aangeraakt, vermindert dit het aantal contactinfecties. De deurklink-adapter is gemaakt van zwart kunststof en geschikt voor het bevestigen op deurklinken met een diameter van circa 18 tot 25 mm. De adapter is eenvoudig óm de deurklink te bevestigen door middel van bijgeleverde schroeven en hulzen. De deurklink-adapters zijn los te bestellen via het Häfele artikelnummer 909.59.400. Per deurklink is één adapter benodigd. Houdt er rekening mee dat in de meeste gevallen twee stuks per deur benodigd zijn.
Note: De bevestiging van de adapter is niet geschikt voor nood- en paniekdeuren, noch voor brandbestendige en rookwerende deuren. Indien andere specifieke normen en specificaties bestaan, moeten deze altijd in acht worden genomen.