Ambachtelijk gemaakt door Nederlandse vakmensen

16-12-2022
Ambachtelijk gemaakt door Nederlandse vakmensen

De samenwerking tussen Nilson en interior designer Monique des Bouvrie resulteerde in 'The Elements': een eigentijds slaapkamerconcept voor particulieren en hotels.

Ambachtelijk gemaakt door Nederlandse vakmensen

Monique over Nilson: ‘Met Nilson heb ik al jarenlang een hele fijne samenwerking. Onze klanten houden van duurzame kwaliteitsproducten. Daarom ga ik voor slaapcomfort altijd naar de showroom van Nilson in Amersfoort. Nilson gebruikt hoogwaardige natuurlijke materialen voor het beste slaapcomfort. Alle onderdelen uit de collectie 'The Elements' worden op ambachtelijke wijze door Nederlandse vakmensen van Nilson gemaakt.’

De collectie is samengesteld met unieke, hoogwaardige materialen en handgemaakt in Nederland. Een comfortabel hotelbed gecombineerd met een exclusief hoofdbord, bedbank en nachtkastjes. Uitgevoerd in wit of zwart metaal met natuurlijk webbing en marmer.

Speciaal voor ‘The Elements’ heeft Monique gekozen voor wit satijnen bedlinnen en een luxe hotelsprei. Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn voorzien van speciaal borduursel en kunnen naar wens op maat worden gemaakt.