Aftellen tot de Voorjaarsbeurs

TM-VJB-2018-banner-300x250-250x208

Aanstaande zondag gaat de Voorjaarsbeurs weer van start. Op dit evenement voor ondernemers, retailers, inkopers en stylisten voel, bekijk en vergelijk je nieuwste collecties van ruim 500 merken en koop je weloverwogen je winkelaanbod in bij meer dan 150 exposanten. Zo vind je op Kitchen & Dining deelnemende exposanten als Sidha Technology & Trading, Grunwerg, Gebra, Pineapple, Kitchen Trend, Veritable en Ecostoof. Daarnaast verwelkomt deze voorjaarseditie de merken Sampaguita en Naga.

Benieuwd welke merken je nog meer op de Voorjaarsbeurs kunt vinden? Kijk dan hier.

Het programma

Ook het programma van de Voorjaarsbeurs is inspirerend. Wat dacht je van workshops over instore communicatie, verzorgd door Beekwilder? Leer hoe je producten, trends en je klant centraal zet op de winkelvloer en zo je omzet verhoogt. Laat je onderdompelen in de nieuwste trends voor het aankomende seizoen en ontdek alles op modegebied met de prachtige fashionshows van Objektz. Of update je retailkennis met een bezoekje aan het Retail Innovation Platform: een initiatief van acht hogescholen waar je met studenten kunt sparren over online marketing voor jouw business.

Vraag je gratis ticket aan. Kortom: de Voorjaarsbeurs heeft alles in huis om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Vraag je gratis ticket nu aan.

Over Trade Mart

Trade Mart is hét platform voor inkoop en inspiratie voor iedere retailer. Met het ruime aanbod aan stands kun je vele ideeën opdoen en je netwerk uitbreiden. Als professional in retail kan je niet ontbreken op Trade Mart Live. Je ontmoet branchegenoten, deelt kennis met experts uit je vakgebied en doet volop inspiratie voor jouw onderneming van de toekomst op. www.trademart.nl