Afdichting voor Organoid®-oppervlakken

Meubels 28-06
Afdichting voor Organoid®-oppervlakken

De veelzijdige natuurlijke oppervlakken van Organoid® bieden nu nog meer toepassingsmogelijkheden – dankzij de nieuwe oppervlakteafdichting met olie. Zie de nieuwe hemelbekleding van de Volkswagen ID. Buzz Green – een duurzaam project dat design en functionaliteit perfect combineert!

Afdichting voor Organoid®-oppervlakken

De oppervlakken van Organoid® verlaten de fabriek zonder te worden verzegeld – om zo te zeggen ‘puur en natuurlijk’. Om het toepassingsgebied uit te breiden en trouw te blijven aan de filosofie van duurzaamheid, werden samen met ADLER-Werk Lackfabrik natuurlijke afdichtingskitten getest. Het resultaat: verbeterde slijtvastheid en waterbestendigheid met ADLER Legno-olie.

Afdichting voor Organoid®-oppervlakken

ADLER Legno-olie beschermt tegen spatwater en behoudt tegelijkertijd het natuurlijke en aangename gevoel en uiterlijk van de natuurlijke materialen.

Afdichting voor Organoid®-oppervlakken

Organoid®-oppervlak voor Volkswagen hemel

In het kader van het traineeproject hebben 14 stagiairs van Volkswagen Group Retail Deutschland en Volkswagen Nutzfahrzeuge de ID. Buzz Green voorzien van  een innovatieve, duurzame hemelbekleding. De hemelbekleding bestaat uit een op maat gemaakt Organoid® naturel oppervlak.

Het op maat gemaakte product is gemaakt van geurige grassen, kruiden en margrietbloemen op ademend vlasvlies op een koolstofneutrale manier. Het Tiroolse alpenhooi werd in het midden dichter en losser langs de randen verspreid, waardoor een bijzonder visueel verloop ontstond. Bovendien werd de hemelbekleding verlicht, zodat 's nachts bijna 1.000 lampjes glinsteren. De gebruikte materialen in de ID. Buzz zorgen voor een uniek design en een aangenaam binnenklimaat.