Aanmelding voor Tendence 2018 is open

nb11-image002-300x159

De aanmelding voor exposanten op Tendence is open! Tendence is de Europese showcase voor nieuwe productideeën die van 30 juni t/m 3 juli 2018 plaatsvindt in de Messe Frankfurt. Het is het eerste inkoopevenement voor de decoratie- en meubelbranche in de tweede helft van het jaar. Hier kunnen kopers en inkopers hun assortiment voor herfst, winter en kerst samenstellen, en bestellingen voor de volgende lente- en zomerseizoenen plaatsen.

Dit jaar is het thema Ethical Style. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van duurzaamheid, ecologie en milieu. Leveranciers passen zich aan deze nieuwe vraag aan en met Ethical Style Guide gaat Tendence daarin mee. De stands van verantwoord en duurzaam vervaardigde Tendence-exposanten dragen het ethical label.

Tendence biedt een breed scala aan producten uit de woning-, meubel- en decoratiesector en geschenken, sieraden en modeaccessoires. Voor exposanten biedt de beurs uitstekende mogelijkheden om producten te presenteren aan internationale kopers van groothandels en aan de gespecialiseerde detailhandel. De beurs trekt zo’n 20.000 bezoekers uit de branche. Meer informatie

Lees meer artikelen over