Afzijdige rust

De ‘Hangzhou’ vinylvloer van Parador combineert patronen van historische Aziatische dakschindels met oppervlakken in een eigentijdse betonlook. 
Afzijdige rustParador werd voor de ‘Hangzhou’ vinylvloer geïnspireerd door de wereldberoemde architect Wang Shu die bij de planning van de Xiangshan Campus van de China Academy of Art elementen en materialen uit de klassieke Chinese architectuur combineerde met hedendaagse componenten. De Xiangshan Campus van de China Academy of Art is een plek die de Chinese filosofie in beton, steen en hout belichaamt. De campus in Hangzhou dient niet alleen als klaslokaal voor de studenten, maar fungeert ook als huis en rolmodel voor hun eigen creatieve werk. De ‘Hangzhou’ vinylvloer, die is uitgevoerd in verschillende grijstinten, maakt indruk met zijn veelzijdige patroon, dat tegelijkertijd rust uitstraalt en zich afzijdig houdt.