DWI Vakdagen verplaatst

Na afstemming met de Klankbordgroep is De Woonindustrie tot overeenstemming gekomen dat de Voorjaarsvakdagen op 15 en 16 maart te vroeg gepland staan. 
DWI Vakdagen verplaatst Daarom is besloten de Vakdagen deels te verplaatsen waarmee de nieuwe data worden:
 
zondag t/m dinsdag 21, 22 en 23 maart en
maandag 12 en dinsdag 13 april 2021
 
Let op: onder voorbehoud van de aard van de eventuele versoepeling van de maatregelen.
 
Dinsdag 2 februari werd door het kabinet de harde lockdown verlengd tot en met 2 maart aanstaande. De vraag is wat er na 2 maart gaat gebeuren: heeft de derde golf ons land in zijn greep of komen er versoepelingen? En als er al versoepelingen komen, welke versoepelingen dan? Mensen zullen wellicht nog huiverig zijn om zich weer in gezelschappen te begeven, winkels zijn mogelijk pas net weer open, de koopbehoefte bij de vakbezoeker moet nog op gang komen. Het 2e deel van de reeds geplande Vakdagen is wellicht wel mogelijk: 21, 22 en 23 maart, het is net iets verder in de tijd.
 
De Woonindustrie maakt ook deze keer weer gebruik van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft staan op dinsdag 23 maart.
 
Marketdays
Op verzoek van meerdere exposanten gaat De Woonindustrie naast deze gedeeltelijke verplaatsing van de Vakdagen de Marketdays weer normaliseren:
* Elke vakbezoeker is zonder afspraak welkom en kan alle showrooms bezoeken;
* De exposanten worden gemobiliseerd om weer zoveel mogelijk op maandagen aanwezig te zijn (de kracht van het collectief);
* Van dinsdag t/m vrijdag blijft DWI geopend voor vakbezoekers, uitsluitend op afspraak met 1 of meerdere exposanten.