Vakbeurs Slapen naar De Woonindustrie

Vakbeurs Slapen vindt plaats in De Woonindustrie. Vakbeurs Slapen zal meedraaien tijdens de Vakdagen van De Woonindustrie, die plaatsvinden van 13 tot en met 15 september en 21 en 22 september en tijdens de Voorjaarsvakbeurs van De Woonindustrie van 7 tot en met 10 februari 2021. 
Vakbeurs Slapen naar De WoonindustrieEr is wel gekozen om het concept van Vakbeurs Slapen te behouden en dus ook de naam te behouden. Vakbeurs Slapen, een initiatief van Jeroen Haarhuis en Cees Jansen van Haarhuis & Jansen, vult op de tweede verdieping minimaal 800 meter in De Woonindustrie. De meeste deelnemers van Vakbeurs Slapen zullen meegaan naar de nieuwe locatie, waaronder onder andere Steel & Stockings, Ultima en Recor en Profine. Uiteraard zijn Haarhuis & Jansen met hun merken Viking, Dauny, Hypnos en natuurlijk Kreamat ook van de partij.
Vakbeurs Slapen naar De WoonindustrieJan Hogenkamp van De Woonindustrie is in zijn nopjes over de samenwerking met Vakbeurs Slapen. “Het allerbelangrijkste is dat we onze bezoekers, de detaillisten van slaapspeciaalzaken en gemengde woonwinkels, een heel ruim aanbod kunnen bieden. Op het gebied van slapen hebben we begin dit jaar al een goede beurs gedraaid met veel deelnemers. Nu we Vakbeurs Slapen aan ons aanbod kunnen toevoegen is dat natuurlijk heel erg mooi.”