Exclusieve studiereis naar CIFF Guangzhou

Vakmagazine Meubel+ en Vaktijdschrift Interieurbouw organiseren van 15 t/m 20 maart 2020 een exclusieve studiereis naar de vakbeurs CIFF in China.
Exclusieve studiereis naar CIFF Guangzhou In en rond de zich razendsnel ontwikkelende Chinese metropool Guangzhou zijn toonaangevende meubelbedrijven gevestigd. Meubel+ en Interieurbouw bieden, in samenwerking met Anko Business Travel, hun lezers en adverteerders de mogelijkheid deze inspirerende reis tegen een uitermate scherp tarief mee te maken. Naast de mogelijkheid de immens populaire beurs CIFF te bezoeken is er een uitgekiend programma samengesteld met een mix van cultuur, zakelijke uitdagingen, fun en heel veel vakinformatie.
De reis heeft slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Bezoek dan ook snel de Studiereis-website voor meer informatie én om uw deelname zeker te stellen, want vol=vol!

Exclusieve studiereis naar CIFF Guangzhou Must visit
De internationale Meubel- en Designbeurs CIFF in Guangzhou ontwikkelt zich razendsnel. Met maar liefst 760.000 m2, 4.300 exposanten en een verwachting van meer dan 300.000 bezoekers onderstreept de CIFF Guangzhou hoe snel Chinees design zich ontwikkelt en een ‘must visit’ netwerkplatform geworden is.

Exclusieve studiereis naar CIFF Guangzhou Deelnemers verblijven in Guangzhou in het uitstekende 5-sterren hotel Sofitel Sunrich Guangzhou.

Zondag 15 maart Amsterdam – Guangzhou 12:30 – 06:45 CZ308
Vrijdag 20 maart Guangzhou – Amsterdam 00:05 – 05:55 CZ307

ETC Design Center