Stijl en persoonlijkheid

De grafische Fungus, Le Deux & Cobra keramische tafellampen van 101 Copenhagen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben gedurfde en grafische ontwerpen.

Fungus
Le Deux
Cobra

Ze zijn perfect voor het toevoegen van een vleugje stijl en persoonlijkheid aan elke kamer, en ze zijn verkrijgbaar in een rustige kleur die perfect past bij elk decor.

Bij 101 Kopenhagen draait alles om eenvoud en strakke lijnen, en deze keramische tafellampen zijn de perfecte belichaming van deze esthetiek.

Met zijn paddenstoelvormige ontwerp creëert de Fungus tafellamp een unieke verlichting in elke interieuromgeving.

'Le Deux', het Franse woord voor 'de twee', wordt gekenmerkt door twee ovale lampenkappen die in elkaar overvloeien. Licht gedraaid 45 graden in twee richtingen, werpen de lampenkappen licht in verschillende richtingen, waardoor een speelse en sculpturale lichtinstallatie ontstaat.

Als een eerbetoon aan de Cobra Arts Movement van de jaren 1960 is de Cobra tafellamp de belichaming van eigenzinnige vazen die vreugde toevoegen aan elke interieuromgeving. Denk aan grillige, zachte en organische vormen die onmiskenbaar doen denken aan een menselijk silhouet.