Gespiegelde verlichting

Niet gedacht zeker, maar dit gaat wel degelijk over verlichting! Het geheim van een mooie spiegel zit in het doordachte ontwerp en de unieke eigenschappen. Het zijdelingse licht verlicht je gezicht en kleding op de beste manier zonder schaduwen of kleurafwijkingen.

Gespiegelde verlichting | Meubel
Gespiegelde verlichting | Meubel
Gespiegelde verlichting | Meubel

Een minimalistisch product om een perfecte alles-in-één oplossing product zoals deze bijzondere spiegel familie. Je kunt deze spiegel dan ook op diverse manieren toepassen, zoals in de inkomhal, garderobe of  badkamer. En het gebruik beperkt zich niet tot de woning. Ook in de hospitality en de publieke ruimtes in kantoorgebouwen zijn deze spiegels een opvallende verschijning.

De spiegel heeft een geïntegreerde verwarming om te voorkomen dat het spiegeloppervlak stoom condenseert in de badkamer.

Licht- en Lichtplanadvies is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op het adviseren over LED verlichting en professionele toepassingen daarvan. Eigenaar Roberto Treffers doet dit voor de zakelijke omgeving in België en Nederland, zoals kantoren, retail, industrie, hotels & restaurants, maar ook op bijzondere plaatsen vliegtuighangars en dergelijke.