Van decoraties tot tafel- en keukenaccessoires

HOMI, het beursevenement gewijd aan Home Décor en woontrends van 26 tot 29 januari op fieramilano, richt de schijnwerpers op interieuritems en inrichtingsaccessoires.

Van decoraties tot tafel- en keukenaccessoires | Meubel

Meer dan 500 merken zullen deelnemen aan de expo, waarvan 40% buitenlands en meer bepaald uit 28 landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Een breed scala aan producten, variërend van decoraties tot tafel- en keukenaccessoires, textiel, geuren en geschenkartikelen, bieden bezoekers ideeën en mogelijkheden met vakmanschap in het eigentijdse leven.

In deze editie bieden twee nieuwe ongewone en monumentale installaties - A Vista D'uomo en Skyline - een innovatieve setting om unieke items te benadrukken en nieuwe ontwerpinspiraties en oplossingen voor woondecoratie te creëren. Zo herbergen de silhouetten van Milan-gebaseerde symbolen van het heden en het verleden, zoals de kathedraal en moderne wolkenkrabbers, meubels en woondecoratie-items op een originele manier. Een concept dat de rode draad van HOMI volgt en Made in Italy, creativiteit en duurzaamheid combineert.