Hoogstaande contacten en een zeer persoonlijke aanpak

In 2023 vindt Decosit plaats op 5 &6 september, voor Maison &Objet. Het is een ideaal moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven in meubel- en decoratiestoffen te bekijken. Fedustria blijft samen met haar leden de organisator van dit premium evenement.

Hoogstaande contacten en een zeer persoonlijke aanpak

Decosit is een high-end beurs met een beperkt aantal exposanten om de dialoog tussen fabrikanten en kopers te vergemakkelijken. Het merendeel van de exposanten en bezoekers zijn Belgen, maar ook buitenlandse bedrijven zijn goed vertegenwoordigd. Dit jaar hadden we de mogelijkheid om exposanten en bezoekers uit Nederland, Polen, de Verenigde Staten en India te verwelkomen.

Daphne Renier, Textile Product Manager bij Fedustria, evalueert: ‘Decosit 2022 werd niet overspoeld door grote menigten, maar het was een zeer gericht publiek, dus de kwaliteit van bezoekers overtrof de kwantiteit. Hierdoor konden exposanten ook veel tijd besteden aan hun klanten. Decosit staat garant voor kwalitatief hoogstaande contacten en een zeer persoonlijke aanpak in een vriendelijke setting. Daarmee onderscheidt Decosit zich van de vaak grootschalige beurzen.’

Voor 2023 wil Decosit nog meer buitenlandse bezoekers aantrekken met een nog sterkere en grotere Belgische vertegenwoordiging. Op 5 september 2023 wordt een speciale Belgian Night met een bekende keynote spreker georganiseerd.