Limited edition

Van 16 augustus tot en met 30 september 2022 is de expositie ‘Icons by MisterDesign: Verner Panton’ te zien in de winkel MisterDesign in ’s-Hertogenbosch.

Limited edition

Bij deze expositie zijn meer dan 30 designs van Verner Panton te zien. Door middel van de tentoongestelde collectie wordt de bezoeker op een toegankelijke en educatieve manier meegenomen door het leven van wereldberoemd en kleurrijk ontwerper Verner Panton. De tijdlijn van designs start in 1951 en eindigt in 1993 met een van de laatste ontwerpen van de hand van Panton. Bezoekers kunnen de expositie geheel vrijblijvend komen bekijken in de showroom van MisterDesign.

Exclusief in Nederland bij MisterDesign is de gelimiteerde Panton Chair Duo verkrijgbaar. Slechts 999 stuks worden geproduceerd met allemaal een eigen serie-nummer en ‘limited-edition’-label. De stoel is beschikbaar in vijf hoogglans kleurencombinaties waarbij de voor- en achterkant van de stoel een andere kleur hebben en zo de golvende vorm van de stoel benadrukken. Van elke kleurencombinatie is één stoel beschikbaar voor vrije verkoop in de showroom vanaf 16 augustus.