Retro en toch modern

Pullcast heeft twee collecties meubelbeslag met marmer als basismateriaal: Cosmopolitan, een meer architectonisch georiënteerde serie, en Twist, een ensemble met een retro en toch moderne uitstraling.

Retro en toch modern
Retro en toch modern
Retro en toch modern

Bij elk ontwerp proberen de ontwerpers van PullCast het te mixen en verschillende ontwerpen te bedenken die de schoonheid van deze steen het beste laten zien, terwijl ze trouw blijven aan de oorsprong en missie van het merk.

Marmer is altijd een van de meest gewilde materialen geweest bij interieurontwerpers en huiseigenaren, voornamelijk vanwege de onderscheidende vorm, veelzijdigheid en duurzaamheid. Wat interieurontwerp betreft, combineert dit veelzijdige materiaal buitengewoon goed met natuurlijke houtaccenten of messing details, waardoor weelde en een superieure stijl in het interieur van het huis worden gebracht.

Sinds de oprichting gebruikt PullCast marmer als een materiaal bij uitstek, omdat de tijdloze en esthetische waarde voor zichzelf spreekt. PullCast gebruikt voornamelijk drie soorten marmer in haar productieproces: Carrara, Guatemala en Nero Marquina. De eerste heeft de voorkeur voor beeldhouw- en decordoeleinden, met de nadruk op een witte of blauwgrijze tint, de tweede heeft de voorkeur vanwege zijn smaragdgroene esthetiek en de laatste brengt glanzende zwarte tinten met witte aderen over.